FIGYELEM! VÉDŐESZKÖZ OSZTÁS!

 

Tájékoztatjuk a T. Fenntartókat és Intézményeket, hogy a védőeszköz osztás gördülékeny lebonyolítása érdekében az alábbi táblázatokban szereplő konkrét alapellátást nyújtó intézmények, intézményegységek, szervezetek szerint történik az átadás központilag meghatározott mennyiség alapján.

A kiszerelések adottságainak és a beutazások optimalizálásának és költséghatékonyságának alapulvételével az alapszolgáltatások esetén a Közös Hivatalok szintjén tervezzük az átadást. Ez alapján kérjük, hogy a táblázatban szereplő, egy adott Közös Hivatalhoz tartozó összes alapszolgáltatás tekintetében lehetőség szerint csak egy közös átvevő érkezzen, aki elviszi a hozzá tartozó szervezeteknek járó  teljes védőeszköz mennyiséget (a táblázatban szervezetenként szereplő, központilag meghatározott pontos mennyiség szerint).

 

Az átadás ideje: 

2021.06.03. csütörtök     8:00-14:00 óra között

2021.06.04.  péntek        8:00-14:00 óra között

 

Az átadás helye: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. (Megyeháza), Fsz. 7.

Megközelítés: az Ciszterci köz felől, az átadás a földszinti helyiségből, ablakon keresztül történik, az épületbe nem kell belépni. A Ciszterci köz ugyan behajtási engedély köteles övezet, de előzetes egyeztetés alapján, amennyiben a járműveken jól látható helyen elhelyezik a VÉDŐESZKÖZ SZÁLLÍTÁS feliratot, úgy behajtási engedély nem szükséges. Kérem, hogy behajtás előtt erről gondoskodni szíveskedjenek!

Szociális_szak_és_alapellátás

Szociális_szakellátás

Szociális_alapellátás_Nonprofit

Szociális_alapellátás_önk

 

Kérdés esetén Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címen érdeklődhet.

Baranya Megyei Kirendeltség