Együtt örültek egymás sikereinek

Karácsonyi ünnepség a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központban

 

2016. december 15-én a Corso Hotelben került megrendezésre a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat munkatársainak karácsonyi ünnepsége.

Az esemény alkalmából ünnepi díszbe öltözött a Corso Hotel előadóterme, ahol ajándékok, finomságok és vidám hangulat várta a közel 200 résztvevő kollégát. Biró Andrea Intézményvezető Asszony és Sinkó Szilárd Intézményvezető helyettes megható köszöntőjükkel mondtak hálát a jelenlévők egész éves kitartó munkájáért. A rendezvény díszvendégei az INDIT Közalapítvány képviseletében Máté Zsolt, valamint a Tesco Pécs Hipermarket (Pécs, Makay u. 5.) minőségbiztosítási vezetője, Varsányi János voltak. A családon kívül nevelkedő gyermekek töretlen és önzetlen támogatásáért mindkét szervezet segítő munkáját díszoklevéllel jutalmazták. Az ünnepség során a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ számos dolgozójának egész éves kiemelkedő teljesítményéről is megemlékeztek.

A rendezvényről senki sem távozott üres kézzel; az igazi karácsonyi ajándék mégis a rövid, ám együtt, önfeledten eltöltött idő volt, mely során mindenkinek jutott pár kedves szó, egy kellemes beszélgetés és sok mosoly.

mt_gallery